32ª Jornada de Pediatría Ambulatoria

En nom del Comitè Organitzador, ens complau recordar-vos la: «32ª Jornada de Pediatria Ambulatòria» que tindrà lloc a l’Auditori AXA de Barcelona el dia 3 de març de 2018.

Aquest esdeveniment, dirigit per la Dra. Sol Florensa i la Dra. Nuria Curell, té com a objectiu facilitar l’intercanvi d’idees i coneixements en temes de pediatria pràctica.

Orientada a pediatres, metges de família, infermeres pediàtriques i altres especialistes en salut infantil, la Jornada de Pediatria Ambulatòria ofereix un programa d’avenços recents i revisions en temes de pediatria pràctica. Serà un honor comptar amb prestigiosos ponents que compartiran amb nosaltres la seva experiència.

Podeu descarregar el programa a la pàgina web. www.geyseco.es/pediatriambulatoria i realitzar la inscripció onlinehttp://www.geyseco.es/pediatriambulatoria/index.php?go=inscripcion 

S’hi ha sol·licitat l’acreditació al Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i compta amb el suport de la Societat Catalana de Pediatria.

Us esperem a tots el proper 3 de març de 2018!